Veiligheidsoplossingen

Print

Beveiligingsoplossingen

Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Door het grote en brede aanbod van producten en diensten kunnen wij de optimale oplossing bieden voor elk beveiligingsprobleem. De verschillende beveiligingsdisciplines zetten we in als op zich staande oplossingen. Maar regelmatig integreren we ze tot veiligheidsoplossingen op maat. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object, het risicoprofiel en beschikbare budget bieden wij u de meest optimale beveiligingsoplossing. Wij leveren een advies op maat, de engineering, installatie en het service en onderhoud van uw beveiligingssystemen. Desgewenst aangevuld met alarmcentralediensten en BHV opleidingen. 

 

Alarmcentralediensten

Daar waar snelheid geboden is, kunt u vertrouwen op de 24-uurs dienstverlening van de alarmcentrales van Chubb Fire & Security. Als een alarmmelding binnenkomt wordt er direct, volgens een samen met u vastgesteld protocol, actie ondernomen. De alarmcentrale is 365 dagen per jaar bereikbaar voor het ontvangen, registreren en coördineren van zowel alarm gerelateerde meldingen als het verlenen van servicediensten.

Brandbestrijdingssystemen

Al ruim 100 jaar is Chubb Fire & Security de specialist op het gebied van brandbestrijdingssystemen. Tot het leveringspakket behoren watermistsystemen, blusgassystemen, blusschuimsystemen en sprinklersystemen. Met deze systemen kan een brand, en uitbreiding ervan, effectief bestreden worden.

veiligheidsoplossingen-kleine-blusmiddelen

Brandblussers

Wie kent niet de Ajax brandblussers. Deze blussers worden door Chubb Fire & Security geproduceerd, waarbij de kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. De Ajax brandblussers voldoen aan alle eisen en zijn er voor alle typen branden.

veiligheidsoplossingen-branddetectie

Branddetectie

Chubb Fire & Security is een erkend branddetectiebedrijf dat kwalitatief hoogwaardige branddetectiesystemen en ontruimingssystemen levert, eventueel gekoppeld aan brandbestrijdingssystemen.

Brandslanghaspels

Brandslanghaspels

De Ajax brandslanghaspels worden in eigen beheer geproduceerd. We schenken veel aandacht aan de betrouwbaarheid en het bedieningsgemak van onze brandslanghaspels en haspelkasten. Voor elke situatie kunnen wij een passende Ajax brandslanghaspel(kast) leveren.

Onze haspelstatieven en haspelzuilen zijn ontworpen voor het vrijstaand monteren van een Ajax brandslanghaspel. Ideaal voor toepassing situaties waarbij de haspel niet aan de wand kan worden opgehangen.

Camerabeveiliging

Wilt u zaken observeren, een incident vastleggen of processen controleren, dan biedt een camera observatiesysteem hiervoor de uitkomst. Desgewenst kunt u de beelden op uw smartphone of Tablet bekijken of de beoordeling van de situatie aan onze alarmcentrale overlaten. Zij schakelen indien nodig direct de hulpdiensten voor u in.

Consumentenproducten

Als toonaangevend leverancier van veiligheidsproducten voor thuis levert Chubb Fire & Security vanuit de eigen fabrieken een compleet pakket aan Ajax, Kidde rook-, koolmonoxidemelders en vluchtladders. Samen met de Ajax brandblussers en blusdekens kunt u met dit assortiment op een goede manier zorgen voor een optimale (brand)veiligheid in huis.

veiligheidsoplossingen-haspelkasten

Haspelkasten en haspelstatieven

Onze haspelstatieven en haspelzuilen zijn ontworpen voor het vrijstaand monteren van een Ajax brandslanghaspel. Ideaal voor toepassing situaties waarbij de haspel niet aan de wand kan worden opgehangen.

veiligheidsoplossingen-inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Een inbraak of overval kan u veel ellende en hoge kosten bezorgen. Met een inbraaksignaleringssysteem van Chubb Fire & Security verhoogt u de veiligheid voor uzelf, uw gezinsleden en/of uw medewerkers. Wel zo’n veilig gevoel.

veiligheidsoplossingen-noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting op risicovolle werkplekken (volgens RI&E) stelt de aanwezigen personen in de gelegenheid om werkzaamheden op een veilige wijze te beëindigen, waardoor het risico’s op letsel verkleind wordt.

Rook-hitte-CO-melders

Rook-, Hitte- en Koolmonoxidemelders 230V

Rook verstikt binnen een paar minuten. U staat er vaak niet bij stil, maar u ruikt niets in uw slaap! De rook die vrijkomt bij de brand verspreidt zich binnen een paar minuten door het huis, maar u heeft niets in de gaten. Uw gehoor werkt echter wel tijdens uw slaap. Daarom is een geluidsalarm de enige manier om u op tijd te waarschuwen.

veiligheidsoplossingen-service-en-onderhoud

Service en onderhoud

Alleen de aanschaf van veiligheidsvoorzieningen is niet voldoende. Regelmatige controle door de gebruiker zelf en door een erkend onderhoudsbedrijf is van groot belang. Alleen dán bent u er zeker van dat in geval van een calamiteit deze voorzieningen nog betrouwbaar en adequaat kunnen worden ingezet.

Terreinbeveiliging

Geavanceerde terreinbeveiligingssystemen, zoals hek-, bodem-, radar- of infrarooddetectie, zorgen ervoor dat ongenode gasten in een zeer vroeg stadium worden gedetecteerd. Preventieve terreinbeveiliging, zoals slagbomen en road barriers, reguleren de toegang tot uw terrein.

Toegangscontrole

Wij leveren toegangscontrolesystemen vanaf één toegang tot aan zeer grote en geïntegreerde toegangscontrolesystemen. De toegangscontrolesystemen kunnen gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en betaalfuncties van een smartcard.

veiligheidsoplossingen-trainingen-en-opleidingen

Trainingen

Het opleiden, oefenen en bijscholen van uw veiligheidsorganisatie is van essentieel belang. In ons eigen training- en opleidingscentrum, of op een locatie die u wenst, verzorgen wij diverse (brand)veiligheidsgerelateerde opleidingen zoals: BHV, EHBO, Beheerder Brandmeldinstallatie en Gebruik Kleine Blusmiddelen.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifieke beveiligingssoplossing?
Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsbrochure

Al onze brandbeveiliging en elektronische beveiligingsoplossingen in één brochure samengevat: