Print

Toegangscontrole

U kent dat wel, het is vijf uur geweest en u werkt nog even door. U bent nog alleen in uw pand. Weet u wel zeker of alle toegangsdeuren zijn afgesloten en er geen onbevoegden ongeoorloofd toegang tot uw pand hebben? Wist u dat het veel bedrijven het eenvoudigst binnenkomen is, net voor of na kantoortijd? De receptioniste is nog niet aanwezig of gaat net weg en de entree deur is niet afgesloten. Niet te vergeten zijn de deuren van het magazijn en personeelsingang, hier is meestal ook geen zicht op.
 
U weet niet meer wie er een sleutel heeft van welke deur. Laat staan het aantal verloren sleutels of oud medewerkers die ‘vergeten’ zijn om de sleutel in te leveren. Het is geen prettig gevoel om niet exact te weten wie uw pand wel of niet in kan.
 
U wilt meer controle over wie er toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Er zijn toegangsdeuren waarvan de toegang op bepaalde momenten van de dag wil vrijgeven of blokkeren.
 
Een oplossing voor bovenstaande gevallen, is een toegangscontrole systeem. Chubb Fire & Security biedt u moderne toegangscontrolesystemen die de toegang tot bepaalde ruimten reguleren. Naast veiligheid voor uw medewerkers is het een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie.
 
De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen. Deze grote systemen zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en betaalfuncties van de smartcard. Kortom de toegangscontrolesystemen kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast en ingericht.


Toegangscontrole-biometrie

Biometrie

Bij biometrische gegevens kunt u denken aan vingerprint, maar ook aan gezichtsherkenning of Irisscan. Voor elke persoon zijn deze gegevens uniek, dus het is onmogelijk om zich voor te doen als een ander.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze toegangscontrole?
Neem dan contact met ons op.