Rook-hitte-CO-melders

Print

Rook-, Hitte- en Koolmonoxidemelders 230V

De standalone Firex rook-, hitte- en CO-melders zijn bij uitstek geschikt voor plaatsing in woongebouwen. De melders detecteren een brand of hoge concentratie CO in een zeer vroeg stadium en waarschuwen de bewoner door een geluidsignaal.
 

Bent u op zoek naar (lithium)batterijgevoede melders? Bekijkt u dan de consumentenproducten pagina.

 

 

230v-melders

Rookmelders (230V)

De standalone Firex rookmelders zijn bij uitstek geschikt voor plaatsing in woongebouwen. De melders detecteren een brand in een zeer vroeg stadium en waarschuwen de bewoner door een geluidsignaal. De Firex rook- en hittemelders zijn met hun stekeraansluiting vlot op een centraaldoos te monteren. Gebruik bij geen centraaldoos de Firex montagevoet type 4896.

De goede prijs/kwaliteit verhouding van de rookmelders maakt dat deze veel in nieuwbouwprojecten worden toegepast.
Alle Kidde en Firex 230V rook- en hittemelders voldoen aan de NEN 2555:2008 en de EN14604 norm.

CO-Melder-230v

CO-melders (230V)

De standalone CO-melders zijn bij uitstek geschikt voor plaatsing in woongebouwen. De melders detecteren een hoge concentratie CO in een zeer vroeg stadium en waarschuwen de bewoner door een geluidsignaal.

Hittemelder-230V

Hittemelders (230V)

De standalone Firex hittemelder type KF30 is bij uitstek geschikt voor plaatsing in woongebouwen. De melder detecteert een brand in een zeer vroeg stadium en waarschuwt de bewoner door een geluidsignaal.
Deze melder is door te koppelen met elk Kidde en Firex rookmelder systeem. De hittemelder gaat af bij 57 °C en is met name geschikt voor de toepassing in ruimten zoals de keuken, garage, boilerruimten en op stoffige zolders.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze Rook-, Hitte- en/of Koolmonoxidemelders?

Bekijk dan eens de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met de afdeling Product Sales via sales@chubbfs.nl of per telefoon 088 - 112 40 00.

 

Op zoek naar 9V melders?

Bent u op zoek naar batterij gevoede melders?
Bekijkt u dan de consumenten-producten pagina

Firex logo