noodverlichting

Print

Noodverlichting

 
Tijdens een calamiteit waarbij de stroomvoorziening uitvalt kan als gevolg van plotselinge duisternis paniek ontstaan onder de aanwezigen. Een goed onderhouden noodverlichtingsinstallatie kan dit voorkomen door direct te zorgen voor verlichting. Hierdoor kunnen de aanwezige personen snel en veilig de locatie verlaten.
 
Noodverlichting op risicovolle werkplekken (volgens RI&E) stelt de aanwezigen personen in de gelegenheid om werkzaamheden op een veilige wijze te beëindigen, waardoor het risico’s op letsel verkleind wordt.
 
Bij wet is geregeld dat de gebouweigenaar en de gebruiker van het pand moeten zorgdragen voor een goed werkend noodverlichtingssyssteem.
 

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting verlicht de vluchtroute. De vluchtwegverlichting stelt de aanwezige personen binnen een gebouw in staat om tijdens duisternis zich te kunnen oriënteren en de vluchtroutes te volgen. 

Vluchtwegaanduiding

Vluchtwegaanduiding

Vluchtwegaanduiding markeert de vluchtroute. Vluchtwegaanduiding stelt de aanwezige personen in staat zich te kunnen oriënteren in de te volgen vluchtroutes. De vluchtrouteaanduiding is er vooral op gericht om de personen via de dichtstbijzijnde uitgang naar openbaar terrein te leiden.

Anti-paniekverlichting

Anti-paniekverlichting

Anti-paniekverlichting voorkomt paniek en maakt obstakels in de ruimte zichtbaar en stelt de personen in staat een plaats te bereiken waarvandaan de vluchtroute vervolgt kan worden.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze noodverlichting?
Neem dan contact met ons op.

Chubb logo
Famostar logo