inbraakbeveiliging

Print

Inbraakbeveiliging

Heeft u uw beveiliging goed geregeld?
Diefstal, inbraak en vandalisme kunnen u veel ellende en hoge kosten bezorgen. Met een inbraaksignaleringssysteem van Chubb Fire & Security verhoogt u de veiligheid van uzelf, uw gezinsleden en uw medewerkers. Bovendien waarborgt u de continuïteit van uw organisatie.

Wat kunt u van Chubb Fire & Security verwachten?
Een professioneel advies en een inbraaksignaleringssysteem dat vakkundig geïnstalleerd en onderhouden wordt. Sluit uw systeem aan op onze alarmcentrale dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

Voordelen voor u:
  • Deskundig advies
  • Eenvoudig uit te breiden systeem
  • Aansluiting op onze alarmcentrale
  • Professionele installatie en onderhoud

 

Inbraakbeveiliging-alarm-over-ip

Alarmcommunicatie over IP

Een goed werkende alarminstallatie geeft een veilig gevoel en is een hele zorg minder. Een inbraak of andere calamiteit moet zo snel mogelijk en zonder problemen worden doorgegeven aan de Alarmcentrale. Om deze meldingen door te geven aan de alarmcentrale wordt steeds vaker internet gebruikt.

Inbraakbeveiliging-mistgenerator

Mistgeneratoren

Bij een inbraak wil een inbreker graag in zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk spullen verzamelen. Door de inzet van een mistgenerator kan de beschikbare tijd voor de inbreker aanzienlijk worden verkort. Bij activering van de generator wordt de ruimte razendsnel gevuld met mist. De buit wordt volledig onttrokken aan het zicht van de inbreker. Hij heeft hierdoor minder tijd om te zoeken naar de buit.

 

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze inbraakbeveiliging?
Neem dan contact met ons op.

Chubb logo