Print

Consumentenproducten

 
Als toonaangevend leverancier van veiligheidsproducten voor thuis levert Chubb Fire & Security vanuit de eigen fabrieken een compleet pakket aan Ajax, Kidde rook-,  koolmonoxidemelders en vluchtladders. Samen met de Ajax brandblussers en blusdekens kunt u met dit assortiment op een goede manier zorgen voor een optimale (brand)veiligheid in huis.   
Zowel voor rookmelders als koolmonoxidemelders is Kidde toonaangevend; beide productlijnen zijn leverbaar met een lithium long-life batterijvoeding. 
 
Alle producten zijn getest en goedgekeurd door externe partijen conform de laatste Europese richtlijnen. 

Kidde koolmonoxidemelders

Koolmonoxidemelders

Koolmonoxide wordt niet door onze zintuigen waargenomen en ook niet door een rookmelder gedetecteerd. Daarom is het belangrijk om naast een rookmelder ook een CO-melder in huis te hebben die in alarm komt zodra de concentratie koolmonoxide te hoog is.

Ajax blusdekens

Blusdeken

Veel branden ontstaan in de keuken tijdens het koken. Ook een nagloeiende of brandende lucifer in de vuilnisbak kan brand veroorzaken. Met een Ajax blusdeken kunnen brandende vuilnisbakken, kleding, braadpannen en in de brand geraakte personen eenvoudig en veilig worden afgedekt en gedoofd. 

Kidde rookmelders

Rookmelders

U staat er vaak niet bij stil, maar u ruikt niets in uw slaap! De rook die vrijkomt bij de brand verspreidt zich binnen een paar minuten door het huis, maar u heeft niets in de gaten. Uw gehoor werkt echter wel tijdens uw slaap. Daarom is een geluidsalarm de enige manier om u op tijd te waarschuwen.

Ajax brandblussers

Brandblussers

Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevaren van brand in huis. Door onwetendheid, onvoorzichtigheid en onverschilligheid komen er ieder jaar duizenden woningbranden voor. Naast de schade die een woningbrand tot gevolg heeft, raken hierbij vele mensen gewond, soms met dodelijke afloop. Met een brandblusser kunt u een beginnende brand snel en effectief bestrijden.

 

consumentenproducten-alarmsysteem

Alarmsysteem

Een alarmsysteem heeft tot doel een inbraak te signaleren. Dus wilt u meer zekerheid, dan is het Particulier Protectie Plan misschien iets voor u? Het Particulier Protectie Plan van Chubb Fire & Security biedt u een betrouwbaar beveiligingsplan met onder meer een elektronische alarminstallatie, volledig afgestemd op uw situatie, budget en wensen.

 

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze consumentenproducten?
Neem dan contact met ons op.Webshop

Bestel eenvoudig en snel (particuliere) beveiligingsproducten in de webshop van onze partner.

Ga naar webshop

Ajax logo
Firex logo
Kidde logo