Print

Camerabeveiliging

Wilt u situaties vanaf afstand bekijken, extra veiligheid realiseren, beter overzicht krijgen of een incident vastleggen, een Video Surveillance Systeem biedt hiervoor de uitkomst.
 
Het Video Surveillance Systeem bestaat uit een of meerdere camera’s waarvan het beeld op een beeldscherm kan worden weergegeven.
Het beeldscherm kan een smartphone, een beeldscherm van de PC, een eenvoudige monitor zijn, maar dit kan ook het medium zijn waarop men de dagelijkse handelingen verricht.
De camera’s verschaffen u een totaal overzicht en bieden de mogelijkheid om details vast te leggen welke anders onopgemerkt zouden blijven.
 
Het toepassen van Video Surveillance Systemen heeft een preventieve werking, daders weten dat de pakkans aanzienlijk groter is doordat beeldmateriaal als bewijslast kan worden vastgelegd.
Desgewenst kan onze alarmcentrale bij bijvoorbeeld een overval de beelden van uw video surveillance systeem naar de hulpdiensten doorzetten. Hierdoor is een zeer gerichte opvolging van uw alarmmelding mogelijk.

 

Wat voor u de meest optimale configuratie is?
Dat bespreken wij graag met u tijdens een vrijblijvend persoonlijk advies.

Analoge Camerasystemen

Analoge camerasystemen

Niet voor elke situatie is het vereist dat u gebruik maakt van megapixel camera’s. In die situaties waarbij de noodzaak ontbreekt om zeer gedetailleerde beelden te verkrijgen kunt u uitstekend volstaan met een analoog camerasysteem.
Door gebruik te maken van de hedendaagse digitale recorders bent u toch in staat om het systeem via een PC en/of smartphone te bekijken en te bedienen.

IP Camerasystemen

IP camerasystemen

Daar waar het noodzakelijk is om zeer gedetailleerde beelden te verkrijgen geniet de toepassing van een IP camerasysteem de voorkeur. Een Full HD IP camera heeft een 4 keer hogere resolutie waardoor detaillering van het beeld zichtbaar beter is dan die van een analoge camera.

Video in the cloud

Video in the cloud

Vandaag de dag hoort u steeds vaker over “Cloud” oplossingen. Bij Video in the Cloud maken we gebruik van IP camera’s die hun camerabeelden niet op een lokale videorecorder opslaan maar waarbij de beelden in de “Cloud” worden opgeslagen. Het bekijken en bedienen van de aangesloten camera’s geschiedt via een eigen PC en/of smartphone vanaf elke gewenste locatie waar u over een internet verbinding beschikt.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze camerabeveiliging?
Neem dan contact met ons op.