Brandslanghaspels

Print

Brandslanghaspels

Chubb Fire & Security heeft een eigen lijn Ajax brandbeveiligingsproducten, waarbij producten als brandblussers en brandslanghaspels in eigen beheer worden geproduceerd. We schenken veel aandacht aan de betrouwbaarheid, bedieningsgemak en de bluscapaciteit van onze brandblussers, brandslanghaspels en haspelkasten.

 

De haspelstatieven en haspel-zuilen van Chubb Fire & Security zijn ontworpen voor het vrijstaand monteren van een Ajax brandslanghaspel. Ideaal voor toepassing in magazijnen, loodsen en op andere plaatsen waarbij de haspel niet aan de wand kan worden opgehangen. Het haspelstatief is vervaardigd van kokerprofiel, afgewerkt met een rode poedercoating (RAL3000).
De haspelzuil is vervaardigd van geslepen roestvast staal of gecoat plaatstaal.
Naar wens kan deze worden voorzien van stalen stootbeugels.
 

 

Rectificatie CE-markeringChubb Fire & Security heeft op de brandslanghaspel op wagen een verkeerde sluitplaat gebruikt waarop een CE-markering staat aangegeven.
Aangezien alleen een brandslanghaspel die rechtstreeks is aangesloten op het leidingnet en voldoet aan de NEN-EN 671-1, mag worden voorzien van een CE-markering.
De brandslanghaspel op wagen heeft dezelfde uitstekende kwaliteit als de brandslang haspel met CE-markering.
U heeft dus nog steeds een hoogwaardig product die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

Bekijk de CE markeringen en prestatieverklaringen hier

 

 

Brandslanghaspels

Brandslanghaspels

De Ajax brandslanghaspels met handbediende afsluiter zijn strak en eigentijds vormgegeven en zijn leverbaar voor vaste en zwenkbare montage. Er is keuze uit verschillende inbouwdieptes en bladdiameters.
 

Haspelwagens

Haspelwagens

Voor situaties waarbij een verrijdbaar haspel de voorkeur geniet boven een vast gemonteerd haspel, kan een eenvoudige haspelwagen uitkomst bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld magazijnen, zwembaden, opslaggebouwen, industrie. 

Werkhaspels

Werkhaspels

Voor dagelijks gebruik ontwikkeld Chubb Fire & Security de speciale Ajax Heavy Duty werkhaspels. Deze Heavy Duty haspels hebben een robuust binnenwerk en een versterkt haspelblad met een inklapbare handgreep waarmee de haspel eenvoudig kan worden opgerold. Bovendien zijn de haspels voorzien van een slijtvaste en uitwendig oliebestendige ‘Black-Duty’ haspelslang.

Speciale-haspels

Speciale haspels

Speciaal voor industriële brandbestrijding, maar ook voor onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden heeft Chubb Fire & Security een compleet programma industriële Ajax haspels voor lagedruktoepassingen (maximale werkdruk 12 bar) ontwikkeld. Deze haspels zijn geschikt voor grotere slangopnames, hebben een robuust binnenwerk en zijn geschikt voor dagelijks gebruik onder zwaardere omstandigheden.

 

Haspelkaststatieven

Haspelkaststatieven

Voor het vrijstaand plaatsen van haspelkasten, heeft Chubb Fire & Security diverse  modellen statieven waarbij de watertoevoer naar wens door de staander omhoog gevoerd kan worden.

 

Haspelstatieven-haspelzuilen

Haspelstatieven en haspelzuilen

De haspelstatieven en haspelzuilen van Chubb Fire & Security zijn ontworpen voor het vrijstaand monteren van een Ajax brandslanghaspel. Ideaal voor toepassing in magazijnen, loodsen en op andere plaatsen waarbij de haspel niet aan de wand kan worden opgehangen.

Speciale-haspelkasten

Speciale haspelkasten

Chubb Fire & Security heeft naast de Ajax VariGrip Basis haspelkasten diverse speciale uitvoeringen zoals roest-vaste stalen uitvoeringen, geïsoleerde kasten e.d.

 

Varigrip-haspelkasten

VariGrip Basic haspelkasten

De Ajax VariGrip Basic haspelkasten hebben naast een fraaie vormgeving een unieke scharnier-constructie die openen van de deur over een hoek van ruim 170° mogelijk maakt. De scharnieren zijn bovendien volledig binnenliggend zodat bij inbouw een gladde wandafwerking mogelijk is. Deze lijn haspelkasten komt tegemoet aan de wensen van architecten om haspelkasten in het bouwontwerp te integreren.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze brandslanghaspels?
Neem dan contact met ons op.

Bekijk brochure

Bekijk de brochure voor een compleet assortiment aan Ajax Haspels en Haspelkasten

Haspels en Haspelkasten

Bekijk de brochure voor een compleet assortiment aan Water- en Schuimvoerende Armaturen

Water- en Schuimvoerende Armaturen
Ajax logo