branddetectie

Print

Branddetectie

Chubb Fire & Security is een erkend Branddetectiebedrijf dat van stand alone rookmelders en eenvoudige ontruimingssystemen tot zeer omvangrijke branddetectiesystemen levert, eventueel gekoppeld aan blussystemen. Door het uitgebreide pakket aan detectiemiddelen en brandmeld- en ontruimingssystemen biedt Chubb Fire & Security voor elke situatie een oplossing.
 
 
 

Het detectie programma van Chubb Fire & Security bestaat onder andere uit:

  • Geadresseerde brandmeldsystemen
  • Conventionele brandmeldsystemen
  • Snelle, hooggevoelige rookmeldsystemen
  • Blusaansturingen
  • Lineaire temperatuurbewaking (tunnels en parkeergarages)
  • Lineaire rookdetectie
  • Draadloze branddetectie
  • Managementsystemen

 

 

Branddetectie

Detectie

Een snelle detectie van een (beginnende) brand kan de rampzalige en verwoestende gevolgen van een brand voor mens, materiaal en milieu tot een minimum beperken. Voor een vroegtijdige en betrouwbare detectie en de daaropvolgende alarmering is goede detectieapparatuur van essentieel belang.

Branddetectie-Brandmeldsystemen

Brandmeldsystemen

Het ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe technologie speelt binnen Chubb Fire & Security een belangrijke rol. Dit heeft geresulteerd in een complete productrange van brandmeldsystemen. Deze hoog gekwalificeerde brandmeldsystemen bieden voor elke situatie een gedegen oplossing. Naast detectie van rook en/of vuur, kan een brandmeldsysteem ook worden gekoppeld aan een blussysteem of een ontruimingssysteem.

veiligheidsoplossingen-branddetectie

Ontruimingssystemen

Bij brand, een (bom)alarm of een andere calamiteit is het de taak van een ontruimingsalarminstallatie om een snelle en overzichtelijke ontruiming van een gebouw of gebouwdeel mogelijk te maken. Bij het kiezen van een luid of stil alarm kan Chubb Fire & Security u verder adviseren.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze branddetectie?
Neem dan contact met ons op.

Ajax logo