Print

Alarmcentralediensten

De alarmcentrales van Chubb Fire & Security staan al jaren garant voor een kwalitatieve dienstverlening op hoog niveau. Wij verzorgen de alarmcentralediensten voor onder meer bedrijven, woonhuizen, instellingen, overheidsgebouwen en VIP’s. De dienstverlening richt zich op het afhandelen van overval-, inbraak-, brand- en technische alarmen.
 
Naast het afhandelen van alarmen biedt onze alarmcentrale aanvullende diensten zoals: National Response, TeleService, Track & Trace en Video (Live View).

De alarmcentrales bestaan uit twee vestigingen die zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Deze apparatuur is dubbel uitgevoerd waardoor beide alarmcentrales elkaars volledige back-up zijn. Gaat er in een centrale onverhoopt iets mis, dan kan de andere vestiging direct alle taken overnemen. Een voordeel hiervan is dat de klant op deze manier geen hinder van eventuele onvolkomenheden ondervindt.

De alarmcentrales zijn zowel BORG2 als ISO 9001:2008 gecertificeerd.
 

Track & Trace

Track & Trace

Het is belangrijk om naast uw pand uzelf en uw bezittingen goed te beveiligen. Voertuigen, ladingen en werktuig worden steeds vaker gestolen. Dit leidt tot veel schade, ongemak en hoge kosten. Maar ook persoonlijke veiligheid en de veiligheid van medewerkers kan vaak aanzienlijk verbeterd worden. Wat dacht u van situaties waarin medewerkers alleen werken of onderweg zijn? Een ongeluk zit in een klein hoekje... Wij hebben voor veel situaties passende oplossingen.

Video - Live View

Video

Video is een dienst waarbij de alarmcentrale objecten door middel van videocamera’s bewaakt.  Aan de hand van de videobeelden kan de centralist de situatie beoordelen en de nodige actie ondernemen. Zoals bijvoorbeeld in het geval van een overval of inbraak kan de centralist heel gericht de hulpdiensten aansturen. Of meekijken tijdens het openen en sluiten van uw pand, wel zo’n veilig gevoel.

National Response

National Response

National Response is een uniek alarmopvolgingsconcept. Meer dan 90 regionale partners zorgen samen voor alarmopvolging door heel Nederland. De alarmcentrale verzorgt de aansturing en coördinatie van deze alarmopvolgingspartners. Wij garanderen u hiermee altijd snelle en betrouwbare alarmopvolging!

TeleService

TeleService

Met onze telefonische boodschappendienst "TeleService" bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bereikbaar. Wij handelen telefoongesprekken voor u af buiten kantoortijden, tijdens vakanties of lunchpauzes.

Chubb Companion

Chubb Companion uw persoonlijke assistentie in elke situatie!

Om de veiligheid op de werkplek en onderweg te behouden is er nu Chubb Companion. Dit is persoonlijke assistentie waarmee uw medewerkers in urgente en ook minder dringende situaties vanuit onze alarmcentrale worden bijgestaan en waarbij gepaste maatregelen worden genomen.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze alarmcentralediensten?
Neem dan contact met ons op.