Referenties

Print

Referenties - 130.000 klanten gingen u voor...

 

Een greep uit ons klantenbestand: 

 

 


Een greep uit onze projecten:

Vuurtorens in Nederland voorzien van groene blussers

​De Nederlandse kust telt 31 vuurtorens die beheerd worden door Rijkswaterstaat. De vuurtorens dienen al een baken voor schepen en geven o.a. de ingangen van havens aan of waarschuwen voor obstakels in het water.

Uniek camera-observatiesysteem voor SEIN

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een kennis- en expertisecentrum voor mensen met epilepsie en verwante aandoeningen. SEIN is gespecialiseerd in diagnose, behandeling, begeleiding en wetenschappelijk onderzoek van en naar epilepsie. Om dit mogelijk te maken beschikt SEIN over 3 klinische centra, 12 poliklinieken, woonvoorzieningen, speciaal onderwijs en slaapcentra.

Nederlandse Ambassades goed beveiligd

Nederlandse Ambassades goed beveiligd

​Nederlandse Ambassades en Consulaten vormen de bilaterale vertegenwoordigingen in het buitenland. De ruim 135 Nederlandse Ambassades behartigen de Nederlandse belangen. Daarnaast spelen zij een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, promotie van de BV Nederland, culturele zaken, consulaire zaken en contacten met de pers.

Stormvloedkering beschermt tegen brand

Stormvloedkering beschermt tegen brand

​De Oosterscheldekering is een afsluitbare stormvloedkering van bijna acht kilometer lang die bij hoog water het achterland beschermd tegen overstroming. De stormvloed-kering heeft 65 pijlers met daartussen schuiven. De schuiven zijn circa 42 meter lang met een hoogte tussen 6 en 12 meter. Het gewicht van de schuiven ligt tussen de 260 en 480 ton.

Penitentiaire inrichtingen goed beveiligd

Penitentiaire inrichtingen goed beveiligd

​De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zorgt namens de Minister van Veiligheid en Justitie voor de tenuitvoerlegging van straffen en vrijheidsbenemende maatregelen. In meer dan 100 vestigingen herbergt DJI jaarlijks voor korte of langere tijd zo'n 70.000 'gasten'. De insluiting vindt plaats in verschillende soorten inrichtingen, zoals in gevangenissen en huizen van bewaring voor volwassenen.

DHL beveiligd volgens TAPA-Norm

DHL beveiligd volgens TAPA-Norm

​Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. DHL heeft een wereldwijd netwerk en meerdere vestigingen in Nederland.

Tata Steel

Tata Steel voorzien van branddetectie- en brandblussingen

​Tata Steel in IJmuiden is een producent van hoogwaardig staal voor verschillende toepassingen. Jaarlijks levert Tata Steel meer dan 7 miljoen ton hoogwaardig en bekleed staal in de vorm van rollen, met daarbij ook ontwerp-, technologie- en consultancyservices. Bij Tata Steel in IJmuiden werken ruim 9.000 mensen. Het bedrijfsterrein is 750 hectare groot en ligt direct aan de Noordzee.

Academisch Medisch Centrum

Academisch Medisch Centrum

​Het Academisch Medisch Centrum (AMC) is één van de grootste universitair medische centra’s in Nederland en wordt op het gebied van de academische geneeskunde gerekend tot de internationale top. Als universitair medisch centrum heeft het AMC drie hoofdtaken. Voorop staat de behandeling van patiënten. Daarnaast wordt in het AMC veel medisch-wetenschappelijk onderzoek verricht. Derde hoofdtaak is het verzorgen van geneeskundig onderwijs. In het AMC werken ruim 7000 medewerkers die jaarlijks meer dan 400.000 behandelingen

Cameratoezicht Katwijk en Noordwijk

Cameratoezicht Katwijk en Noordwijk

​Katwijk en Noordwijk zijn populaire kustgemeentes in het noordwesten van Nederland. De verstedelijkte dorpen zijn verreweg de grootste gemeenten in de Duin- en Bollenstreek, met een belangrijke regionale functie.

 

ContactUs

Neem contact op

Heeft u n.a.v. onze referenties nog vragen?
Neem dan contact met ons op.