Print

Chubb Companion uw persoonlijke assistentie in elke situatie!

Alleen werken vraagt extra aandacht

Het alleen op locatie werken of alleen op weg zijn van en naar een afgelegen werklocatie kan extra risico’s met zich meebrengen. In geval van een calamiteit is veelal geen directe hulp aanwezig. Op zo’n moment staat u of uw medewerker er alleen voor...
 
 

Wat Chubb Companion voor u kan doen!

Om de veiligheid op de werkplek en onderweg te behouden is er nu Chubb Companion. Dit is persoonlijke assistentie waarmee uw medewerkers in urgente en ook minder dringende situaties vanuit onze alarmcentrale worden bijgestaan en waarbij gepaste maatregelen worden genomen.
 
Zo kan de medewerker de alarmknop indrukken en daarmee direct contact leggen met onze professionele centralisten in de alarmcentrale. Ook wanneer de persoon hiertoe zelf niet meer in staat is, doet de bewusteloosdetectie dit automatisch voor hem/haar.
 
De centralist ziet in beide gevallen exact waar de persoon zich bevindt en doorloopt het protocol dat in overleg met u is opgesteld.
Dat kan zijn het direct opzetten van een spreek-/luisterverbinding met de persoon in nood. Maar ook kunnen contactpersonen binnen uw organisatie worden gealarmeerd en/of  bewakingsdiensten of hulpdiensten worden ingeschakeld.
Vanaf het moment dat de alarmknop is geactiveerd is hulp dichtbij. Een geruststellende gedachte!

 

Dienstverlening die bij u past

Er zijn diverse soorten dienstverlening mogelijk. Aan de hand van uw specifieke wensen en type organisatie adviseren wij u graag over de optimale combinatie van dienstverlening en devices en apps.
 
Companion Base koppelt de dienst aan een vast adres. Bij een alarm wordt dit adres gemeld naar de alarmcentrale. Dit is met name geschikt voor medewerkers met een vaste werklocatie.

Met Companion Travel  is het mogelijk om een buiten locatie door te geven. Dit is met name interessant voor medewerkers die veel buiten en onderweg zijn.

Companion Anywhere is een combinatie voor medewerkers die zowel buiten/onderweg als binnen op diverse adressen werkzaam zijn. Het is zelfs  mogelijk om de binnenlocatie tot op ruimte- en verdiepingsniveau door te melden.
 
Voor de dienst kunt u gebruik maken van verschillende devices. Bijvoorbeeld een robuust stof-/waterdicht en schokbestendig toestel. Ook kan de dienst als alarmknop, samen met de bijbehorende app, geïnstalleerd worden op de eigen smartphone.
 
 

Documentatie:Waarom Chubb Companion?

  • Met één druk op de alarmknop wordt de opvolgingsprocedure direct gestart
  • Automatisch alarm bij bewuste- loosdetectie
  • Zowel binnen als buiten nauwkeurige locatiebepaling
  • Direct contact met onze 24/7 alarmcentrale
  • Protocol voor het opvolgen van alarmen wordt samen met u opgesteld
  • Controle en rapportage- mogelijkheden beschikbaar

Neem contact op

Heeft u nog vragen over Chubb Companion?


Neem dan contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Chubb Companion maand gratis uitproberen!