Chubb Fire & Security

Print

Verkooppunten

 

Chubb Fire & Security biedt een breed scala aan producten op het gebied van (brand)veiligheid.
 

 

Voor particulieren:

 

Bent u een particuliere afnemer en wilt u een aanbieding voor het beveiligen van uw woning? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop, bereikbaar via telefoonnummer 088 - 112 40 00. Als u veiligheidsartikelen wilt  bestellen zoals rookmelders, koolmonoxidemelders en/of brandblussers ga dan naar de webshop van onze partner Allesveilig.nl bereikbaar via: 

https://www.allesveilig.nl/chubb-fire-security

​​

AllesVeilig.nl Allesveilig.nl
Allesveilig.nl is een gespecialiseerde webwinkel waar u voordelig online artikelen kunt bestellen op het gebied van brand- en inbraakpreventie. In de webwinkel worden  naast rookmelders en koolmonoxidemelders ook blusdekens, vluchtladders en brandblussers aangeboden. Vanuit het centrale magazijn worden alle bestellingen zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden. Allesveilig.nl is thuis in beveiliging en adviseert en levert het gehele assortiment van Ajax-Kidde. 


 ​

B2B:

Bent u een organisatie en wilt u een aanbieding voor het beveiligen van uw bedrijf? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop, bereikbaar via telefoonnummer 088 - 112 40 00. 


Wilt u veiligheidsartikelen bestellen zoals brandblussers, brandslanghaspels en/of rookmelders of koolmonoxidemelders? Dan kunt onze producten aanschaffen via de bekende technische groothandels in Nederland.

 
Hieronder treft u op alfabetische volgorde de technische groothandels die onze producten aanbieden, voorzien van eerste informatie en rechtstreekse link naar onze productenpagina.
 
 

                                           GévierDales Sanitair B.V.
GevierDales-logo-fc-verloop.jpgGévierDales Sanitair B.V. is een landelijke groothandel in sanitair en watertechniek. Dankzij een modern distributieconcept, zowel bij het order verzamelen als bij de fysieke distributie, weet GévierDales de servicegraad en leveringsbetrouwbaarheid op het hoogste niveau te handhaven. GévierDales heeft 16 servicebalies en in Drachten en Bunnik zijn onze showrooms gevestigd waar uw klant terecht kan voor persoonlijk advies. GévierDales is een familiebedrijf in hart en nieren. Installateurs kunnen bij ons terecht voor een compleet assortiment op het gebied van sanitair en watertechniek.

www.gevierdales.nl


 
Oosterberg Oosterberg
Elektrotechnische groothandel Oosterberg  biedt, met 20 vestigingen in Nederland, landelijke dekking. Kenmerkend voor Oosterberg is de persoonlijke werkwijze, onder het motto: Samen Slimmer ondersteunen en adviseren onze deskundige medewerkers u graag.
Het succes van Oosterberg is nauw verbonden  met dat van haar klanten. Oosterberg investeert daarom in haar relaties, essentieel om haar diensten op de wensen van de markt af te stemmen en een belangrijke voorwaarde voor het voortbestaan en het succes van beider partijen op de lange termijn.

 

 

 
 
Plieger Plieger
Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 800 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 54 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.
Samen met haar partners wil Plieger een leidende rol spelen in de markt waarbij betrouwbaarheid, service, innovatie en duurzaamheid van het grootste belang zijn.
ThermoNoord, onderdeel van de Plieger Groep, is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning.
www.plieger.nl

 

 

 
 
Solar Solar
Solar Nederland B.V. is een vooraanstaande technische groothandel met een uitgebreid en veelzijdig assortiment elektrotechnische-, sanitair en verwarmingsproducten en maakt onderdeel uit van de Deense Solar A/S Group.
Solar levert ruim 60.000 artikelen direct uit voorraad. Afgestemd op de vraag van onze afnemers voert Solar een breed pakket aan kwaliteitsproducten. Het assortiment wordt voortdurend ontwikkeld en uitgebreid, daarbij streven we er naar 100% van de orders direct te kunnen leveren.
Ontdek wat Solar voor u kan betekenen. Logistieke dienstverlening is de basis, maar Solar biedt u daarnaast unieke services die u voordeel opleveren. Wij helpen u graag voorop te blijven lopen door het delen van onze kennis en het bieden van meerwaarde door advies op maat bij al uw projecten en vragen.
www.solar.nl

 

 

 
 
Solar Technische Unie
Onze klanten optimaal ondersteunen bij het organiseren van hun installatieproces. Dat vinden we belangrijk bij Technische Unie. Dit doen we door producten op tijd, compleet en op juiste plaats leveren, advies te geven en handige diensten te ontwikkelen. En met 37 verkooppunten door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.
Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met 280.000 artikelen van meer dan 700 leveranciers leveren wij installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek.
www.mijntu.nl

 

 

 
 
Van Walraven Van Walraven
Van Walraven is een landelijk opererende groothandel in infra- en installatiematerialen en levert een breed assortiment producten aan bedrijven die werkzaam zijn in de woning- en utiliteitsbouw, installatietechniek, GWW en industrie.
Onze medewerkers beschikken over kennis en ervaring op het gebied van capaciteitsberekeningen, materiaaltoepassingen en producteigenschappen. De buitendienstmedewerkers geven u advies op maat en begeleiden uw project.
Van Walraven heeft 8 vestigingen. Op de vestigingen kunt u terecht bij onze verkoopbalies. Bestellen kan natuurlijk ook. Bestelt u telefonisch vóór 17.00 uur, of via internet vóór 17.30 uur, dan kunt u erop rekenen dat uw bestelling, indien op voorraad, de volgende werkdag bij u wordt afgeleverd.
www.vanwalraven.com

 

 

 
 
Wasco Wasco
Welkom bij Wasco, de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche Nederland. Met ruim 40 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco heeft 29 vestigingen, grote distributiecentra  en een zeer uitgebreide online webshop waarmee wij dag en nacht in de buurt zijn om u te voorzien van de beste producten en diensten. Vanzelfsprekend garanderen wij u de beste service en ondersteuning, want uw succes is onze passie.
"Wasco is onderdeel van Wolseley, ‘s werelds grootste distributeur en leverancier binnen de installatiebranche. Met een compleet assortiment van maar liefst 450.000 producten en een constante en uitgebreide voorraad zijn wij altijd in staat u snel van dienst te zijn en leveren wij de meeste producten binnen 24 uur".
www.wasco.nl
 

offertes aanvragen en vergelijken

 

  

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Neem contact met ons op.