Skip Ribbon Commands Skip to main content

Samen naar een veilige toekomst!

Wij beschermen onze klanten tegen onveilige situates door het leveren van beveiligingsoplossingen  Bekijk beveiligingsoplossingen >

Chubb Excellence

Uw blusmiddelen en noodverlichting in optimale staat voor één vast bedrag per jaar.    Meer informatie >

Chubb Fire & Security, Carrier en Otis op beurs Building Holland

Van 31 maart t/m 2 april op de beurs Building Holland stand 11.201  Lees verder >

Brochure

 

Bedrijfsbrochure Chubb Fire & Security
ContactUs

 

Maatschappelijk partner van


Chubb Fire & Security is maatschappelijk partner van Ronald MC Donalds Kinderfonds

Print

Samen naar een veilige toekomst!

Brandbeveiliging en elektronischebeveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van Chubb Fire & Security willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale veiligheidsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten. 


Chubb Fire & Security maakt deel uit van UTC Building & Industrial Systems (BIS), een wereldwijde organisatie met 121.000 medewerkers dat alles in het werk stelt om klantgerichte, vooraanstaande technologieën, producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van brandbeveiligingssystemen en elektronische beveiligingssystemen.
UTC BIS maakt op haar beurt weer deel uit van United Technologies Corporation (UTC), een Fortune-50 bedrijf met een lange geschiedenis van innovatie in diensten voor gebouwen en de luchtvaart industrie.

 

 

Samen naar een veilige toekomst!

Chubb Fire & Security beschermt haar klanten tegen onveilige situaties door het leveren van brandbeveiliging en elektronische beveiligingsoplossingen.

Onze kernwaarden:
Altijd betrokken
Altijd kwaliteit
Altijd toonaangevend
Altijd een oplossing

Brand- en elektronische beveiligingsoplossingen

Oplossingen voor marktsegmenten

ContactUs