Chubb Fire & Security

Print

Ons bedrijf

Ruim 100 jaar ervaring met beveiligen

 
Chubb Fire & Security is in de afgelopen 100 jaar gegroeid tot het grootste en meest toonaangevende beveiligingsbedrijf van Nederland. Chubb Fire & Security is ontstaan na integratie van de activiteiten van de voormalige bedrijven Ajax, Chubb en Varel.

Chubb Fire & Security is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van brandbestrijdings-, beveiligingsoplossingen en alarmcentrale-diensten.
Ruim 1400 medewerkers zijn werkzaam in een netwerk van vestigingen, strategisch verspreid in Nederland. Door de jarenlange ervaring met het beveiligen van onze 130.000 klanten, waaronder de top van het bedrijfsleven, kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren zijn wij in staat voor elk beveiligingsvraagstuk de meest optimale beveiligings- en veiligheidsoplossing te bieden. Volledig afgestemd op de wensen van de klant, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het beschikbare budget.

 
 

UTC

Onderdeel van wereldwijde organisatie

​Chubb Fire & Security maakt deel uit van UTC Climate, Controls & Security (CCS), een wereldwijde organisatie met 196.200 medewerkers dat alles in het werk stelt om klantgerichte, vooraanstaande technologieën, producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van brandveiligheids- en elektronische beveiligingssystemen. UTC Climate, Controls & Security (CCS)  is actief in meer dan 30 landen en bedient ruim 1 miljoen klanten.

geschiedenis

Geschiedenis

​De huidige organisatie Chubb Fire & Security is ontstaan na een integratie van de voormalige beveiligingsbedrijven Ajax, Chubb en Varel. De individuele bedrijven hebben elk een lange historie aan innovaties en ontwikkelingen doorgemaakt. Alle kennis en kunde die gedurende de 100 jaar zijn opgedaan, maken dat wij onze klanten vandaag de dag van  A tot Z van dienst kunnen zijn bij het invullen van hun beveiligingsbehoeften.

EH&S

Milieu, gezondheid en veiligheid (Environment, Health & Safety)

​UTC’s bedrijfsbrede arbeidsomstandigheden- en milieubeleid (EH&S) stelt dat UTC "niet tevreden zal zijn totdat op al haar werkplekken de gevaren beheerst zijn, haar medewerkers gevrijwaard blijven van letsel en gezondheidsschade, haar producten en diensten veilig zijn, en haar inzet en betrokkenheid bij de bescherming van het natuurlijke milieu ongeëvenaard zijn."

Code of Ethics

Ethisch handelen - Code of Ethics

Chubb Fire & Security heeft zichtzelf de hoogste normen van ethiek en zakelijk gedrag opgelegd. Dit betreft de relaties met onze klanten, leveranciers, aandeelhouders, concurrenten, de samenleving waarbinnen we werkzaam zijn en tussen de medewerkers onderling op elk niveau van de organisatie. Deze gedragscode is beschreven in de ‘Code of Ethics’.

mileuverantwoord

Milieu

Chubb Fire & Security vindt het belangrijk om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen wij door de Environment, Health & Safety (EH&S) doelstellingen die ons moederbedrijf United Technologies (UTC) hanteert na te streven. Doordat de verschillende Research & Development (R&D) afdelingen binnen UTC over de gehele wereld met elkaar samenwerken, zijn wij in staat nieuwe (milieuvriendelijkere en duurzamere) producten te ontwikkelen en onze afvalverwerking op een correcte wijze te beheren.

Erkenningen en certificering

Erkenningen

76b_Certificaat_Rijkstypekeur_blustoestellen_ ES6N-ES9N_tot_02-03-2022.pdfChubb Fire & Security hecht veel waarde aan het leveren van de beste kwaliteit. Daarom trachten wij onze processen continu te verbeteren. Dit doen wij onder andere door onze interne auditors regelmatig controles uit te laten voeren, met als doel te kijken of aan de in diverse normen en regelingen gestelde eisen wordt voldaan.

WKA gegevens

WKA gegevens

Op deze pagina treft u de WKA gegevens van Chubb Fire & Security aan.

ACE

ACE

De efficiency binnen Chubb Fire & Security wordt gestuurd door de operationele werkwijze Achieving Competitive Excellence (ACE). ACE is een klantgerichte, procesmatige methode voor het bereiken van hogere niveaus van klanttevredenheid en bedrijfsresultaten.

UTC

BIS Kernwaarden

We maken de wereld een betere plek om te wonen. Wij creëren, onderhouden en behouden een comfortabel, toegankelijk, efficiënt, gezond, veilig en duurzame omgeving en zorgen voor het transport en het juist (gekoeld) bewaren van de wereldwijde voedselvoorziening voor een veilige consumptie.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Neem contact met ons op.

Brochure

Bekijk brochure

Sustainability Brochure