utc-organisatie

Print

Onderdeel van wereldwijde organisatie

Chubb Fire & Security maakt deel uit van UTC Climate, Controls & Security (CCS), een wereldwijde organisatie met 196.200 medewerkers dat alles in het werk stelt om klantgerichte, vooraanstaande technologieën, producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van brandveiligheids- en elektronische beveiligingssystemen. UTC Climate, Controls & Security (CCS)  is actief in meer dan 30 landen en bedient ruim 1 miljoen klanten.
UTC CCS maakt op haar beurt weer deel uit van United Technologies Corporation (UTC), een Fortune-50 bedrijf met een lange geschiedenis van innovatie in diensten voor gebouwen en de luchtvaart industrie.  

 

UTC Climate, Controls & Security (CCS):

UTC CCS is 's werelds grootste aanbieder van bouwtechnieken. Onze liften, roltrappen, brandveiligheid, veiligheid, gebouwautomatisering, verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling systemen en diensten maken het moderne leven mogelijk en promoten oplossingen die veiliger, slimmer en duurzaam zijn.

  

Onderdeel van UTC CCS zijn onder andere:

Chubb Logo ​Opgericht door de uitvinder van de eerste gepatenteerde detectorsluis in 1818. Chubb is een toonaangevende leverancier van beveiligings- en brandveiligheidsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.
Otis Logo ​Otis is 's werelds grootste fabrikant en onderhoudsbedrijf van producten die mensen vervoeren, waaronder liften, roltrappen en rolpaden.
Carrier Logo ​Opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning, Carrier is de wereldleider in high-technologie verwarming, airconditioning en koeling oplossingen.
Kidde Logo ​Kidde is een toonaangevende fabrikant van rookmelders, koolmonoxide (CO) alarmen en brandblussers. Ook levert Kidde al meer dan 90 geavanceerde brandveiligheid technologie.
 
Klik hier voor een overzicht van alle bedrijven die onder UTC Climate, Controls & Security (CSS) vallen.  

 

 

 

UTC Propulsion & Aerospace Systems:

UTC, de wereldwijde leider in geavanceerde lucht- en ruimtevaart-producten en -diensten en het creëren van de intelligente, geïntegreerde systemen die nodig zijn voor vliegtuigen van vandaag de dag.
 

Pratt & Whitney

Als wereldleider in het voortstuwen van vliegtuigen is Pratt & Whitney het bedrijf achter de grote vooruitgang in zowel de militaire en commerciële motoren. Wij ontwerpen, produceren en service vliegtuigmotoren, hulp- en grond power units en kleine turbojet voortstuwingsproducten.
>Klik hier voor meer informatie over Pratt & Whitney.

 

UTC Aerospace Systems

Bijna alle vliegtuigen van vandaag steunen op de systemen en componenten van UTC Aerospace Systems. Wij zijn een van 's werelds grootste leverancier van geavanceerde lucht- en ruimtevaart en defensieproducten voor het bedrijfsleven, militaire en internationale klanten.
>Klik hier voor meer informatie over UTC Aerospace Systems.
 
 
 

UTC Sikorsky:

UTC, de wereldleider in het ontwerp, de fabricage en service van militaire en commerciële helikopters.
 

Sikorsky

Sinds de vlucht van 's werelds eerste praktische helikopter in 1939 is Sikorsky de marktleider gebleven door haar inzet voor innovatie, kwaliteit en veiligheid. Pioniers in de vluchtoplossingen die mensen thuis brengt, overal, elke keer. Sikorsky bedient zowel de commerciële als militaire markten over de hele wereld.
>Klik hier voor meer informatie over Sikorsky.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Neem contact met ons op.