EH&S

Print

Milieu, gezondheid en veiligheid (Environment, Health & Safety)

Het bevorderen van veiligheid op de werkplek
UTC’s bedrijfsbrede arbeidsomstandigheden- en milieubeleid (EH&S) stelt dat UTC "niet tevreden zal zijn totdat op al haar werkplekken de gevaren beheerst zijn, haar medewerkers gevrijwaard blijven van letsel en gezondheidsschade, haar producten en diensten veilig zijn, en haar inzet en betrokkenheid bij de bescherming van het natuurlijke milieu ongeëvenaard zijn."
 
Ter bevordering van de succesvolle integratie van het UTC EH&S-beleid heeft Chubb Fire & Security diverse methoden voor risicobeheersing toegepast. Significante verbeteringen in veiligheidsstatistieken gedurende de afgelopen vijf jaar, met inbegrip van een reductie in letsels en een afname van de incidenten die medische behandeling vereisen, zijn het resultaat van grondige oorzaak analyses en snelle integratie van preventiestrategieën ter vermindering van letsels en dodelijke ongevallen.
 
Er zijn procedures en werkstandaarden ontwikkeld voor alle aspecten van het bedrijf die zijn gekwalificeerd als hoog risico. Zo heeft Chubb Fire & Security constante aandacht voor traditionele veiligheidsprogramma's, zoals machineveiligheid, ergonomie en valbeveiliging. Een brede en snelle aanpak van veiligheidsproblemen, verbetering van communicatie en verhoogde betrokkenheid van werknemers hebben geleid tot een veiligere werkomgeving voor werknemers en een hoger veiligheidsbewustzijn.
 
 
UTC Building & Industrial Systems (BIS), waar Chubb Fire & Security onderdeel van uitmaakt, is leider als het gaat om milieu en duurzaamheid  in de beveiligingsindustrie.
 
Inzet voor duurzaamheid en behoud van het milieu geldt voor elk bedrijfsonderdeel binnen UTC. Door het uitgebreide EH&S-beleid zijn metingen en continue verbetering prioriteit en ingebouwd in onze planning en werknemersverantwoordelijkheid.
 
Onze doelen zijn het creëren van veilige en beveiligde omgevingen, meer te bieden en minder te verbruiken en door middel van slim zaken doen, absolute integriteit en schaalvoordelen een winstgevend bedrijf te zijn dat klanten uitstekende service en toegevoegde waarde biedt.
 
Wilt u meer informatie over milieu, gezondheid en veiligheid binnen UTC, download dan onze Sustainability brochure.
 

 

 

 

 

 

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Neem contact met ons op.