ACE

Print

ACE

De efficiency binnen Chubb Fire & Security wordt gestuurd door de operationele werkwijze van onze moedermaatschappij UTC, Achieving Competitive Excellence (ACE).  ACE is een klantgerichte, procesmatige methode voor het bereiken van hogere niveaus van klanttevredenheid en bedrijfsresultaten. De ACE aanpak richt zich op beslissingen en de toewijzing van middelen voor die activiteiten die de meeste invloed op de klant gedefinieerde verwachtingen zullen opleveren. Inbegrepen in de ACE-definitie van "klanten" zijn alle belanghebbenden van ons bedrijf, zoals ontvangers van onze producten en diensten (externe klanten), andere groepen binnen UTC die vertrouwen op onze output (interne klanten), UTC-aandeelhouders, werknemers en het milieu waarin wij leven. Dit verlangt van ons  een evenwichtige aanpak om continue te verbeteren.

ACE werd voor het eerst geïntroduceerd bij UTC in 1996 als fusie van twee filosofieën en gereedschap sets: Quality First uit Yuzuru Ito, UTC Quality Consultant tijdens de jaren 90 en "Flow (Productiviteit) First" van Taiichi Ohno, de ontwikkelaar van het Toyota Production System.

ACE heeft ook andere filosofische onderwerpen en gereedschappen, gezamenlijk bekend als procescertificering, die voortkomen uit de leer van W. Edwards Deming en Genichi Taguchi.

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Neem contact met ons op.