Print

De beste worden


Om nog beter te worden herkend als dé specialisten op het gebied van brandbestrijding en elektronische beveiliging gaat Chubb Fire & Security haar kennis bundelen.


Dit gebeurt door de inrichting van 3 business units:

-       Electronic Security

-       Fire Systems

-       Fire Safety

 

Binnen de business units worden de specialisten in hun vakgebied samen gebracht. Dit stelt ons in staat om ons specialisme verder te ontwikkelen en dit bij onze klanten uit te dragen. Zo zetten we sterker in op ons vakmanschap en zullen we door onze klanten nog beter worden herkend als dé specialisten in ons vakgebied. Kernwoorden zijn vakmanschap, kennis en specialisatie.

 

organogram BUs.jpg

De business units zijn gespecialiseerd in:


Electronic Security: het beschermen van mensen en eigendommen door de inzet van inbraakbeveiligingssystemen, toegangscontrolesystemen, video-observatiesystemen, terreinbeveiliging, security managementsystemen en alarmcentralediensten.


Fire Systems: het beschermen van mensen en eigendommen tegen brand door de inzet van branddetectie- en brandblussystemen.


Fire Safety: Het ondersteunen van BHV organisaties door de inzet van training, blusmiddelen, noodverlichting en ontruimingsplannen. En het leveren van (groothandel) producten voor het detecteren en bestrijden van brand.


De business units worden ondersteund door de afdeling Operational Support. Binnen Operational Support vallen o.a. de afdelingen Sales Support, Inkoop, HR, Marketing en Planning.


We zullen dicht bij de klant blijven en gebruik blijven maken van strategisch over het land verspreide kantorennetwerk.


Nederland-met-Chubb-locaties.png