VIP beveiliging

Print

VIP beveiliging

Bent u een vermogende particulier en heeft u en uw gezin een bovengemiddelde beveiligingsbehoefte? Maar ook als u een of meerdere luxe woonhuizen bezit, een waardevolle inboedel heeft of in het bezit bent van kostbaarheden zoals kunst of juwelen sluit het beveiligingsconcept Security Comfort aan bij uw persoonlijke situatie!
 
Security Comfort is een uniek beveiligingsconcept voor vermogende particulieren. Security Comfort is een uitkomst als u en uw gezin een bovengemiddelde beveiligingsbehoefte heeft. Maar ook als u een of meerdere luxe woonhuizen bezit, een waardevolle inboedel heeft of in het bezit bent van kostbaarheden zoals kunst of juwelen.

Security Comfort wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en de risico’s die u loopt. De beveiliging wordt volledig ingericht op úw wensen met als uitgangspunt dat de beveiliging u niet beperkt maar juist ontzorgt.
Uw persoonlijke situatie, levensstijl en risico's worden één met het Security comfort concept.
 
 

Afgestemd op uw levensstijl

Met een geavanceerd beveiligingsplan van Security Comfort kan bij wijze van spreken de poort gewoon open blijven staan. De elektronische beveiliging wordt zo aangelegd dat het u optimaal beschermt, maar niet beperkt in uw bewegingsvrijheid. Zo heeft bijvoorbeeld omtrekbeveiliging van uw tuin en woning als voordeel dat het alarm altijd aan staat, zodat het u ook beschermt als u thuis bent.
Met Security Comfort is de techniek belangrijk, maar zal het gemak en eenvoud nooit uit het oog verliezen.
 
 

Volledige bewegingsvrijheid

Met Security Comfort beperkt u de risico's en niet uzelf. Eenvoud, logica en systeemintegratie zorgen ervoor dat het u net zo eenvoudig de tv of steamer bedient als uw beveiligingssysteem.
Moderne systemen bieden veel integratie mogelijkheden. Uw beveiligingssysteem bedienen via Domotica is hier één van. De opgenomen camerabeelden weergeven via plasma, computer monitor, Iphone, Ipad of Android of zelfs uw volledige systeem via een dergelijk toestel waar dan ook ter wereld bedienen ... de techniek is er klaar voor!VIP-banner.jpg

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Nieuwsbrief ontvangen?