Print

Veiligheidsoplossingen voor particulieren tot aan complexe industriële objecten

Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Door het grote en brede aanbod aan producten en diensten kunnen wij de optimale oplossing bieden voor elk veiligheidsprobleem.
De verschillende beveiligingsdisciplines die wij bieden zetten we in als een opzichzelfstaande oplossing. Maar regelmatig integreren we ze tot een complexe veiligheidsoplossing op maat.
Specifieke situaties vragen om specifieke oplossingen. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object, het risicoprofiel en het beschikbare budget bieden wij u de meest optimale veiligheidsoplossing.

Particulier

Inbraak, brand, koolmonoxidevergiftiging en overvallen zijn zaken die dagelijks in woningen voorkomen. Met de veiligheidsoplossingen van Chubb Fire & Security kunt u uzelf, uw gezin en eigendommen beschermen.

MKB - Midden- en Kleinbedrijf

<span rtenodeid="1" id="ms-rterangecursor-start"></span><span id="ms-rterangecursor-end"></span>In een organisatie is het van belang dat medewerkers, klanten en bezoekers beschermd worden tegen onveilige situaties, naast het bewaken van de continuïteit van uw organisatie.

Industrie

Industriebedrijven hebben te kampen met (beveiligings)uitdagingen die vragen om High-end Security beveiligingsoplossing waarbij men ook de strikte regelgeving dient na te streven.

Chemie

<span rtenodeid="1" id="ms-rterangecursor-start"></span><span id="ms-rterangecursor-end"></span>Chemiebedrijven hebben te kampen met (beveiligings)uitdagingen die vragen om High-end Security beveiligingsoplossing waarbij men ook de strikte regelgeving dient na te streven. Veiligheidsrisico’s kunnen leiden tot grote gevolgen voor mens en milieu.

Datacenters

De continuïteit van datacenters en de opgeslagen vertrouwelijke gegevens stellen hoge eisen aan de beveiliging ervan. Chubb Fire & Security heeft een uitgebreid scala aan beveiligingsoplossingen om deze risico’s te beperken en/of te voorkomen.

Zorg

In een zorgomgeving is het van belang dat cliënten, medewerkers en bezoekers beschermd worden tegen onveilige situaties.

Overheid

Het beschermen van burgers, ambtenaren, hulpverleners, beveiligen van overheidsvoorzieningen en gebouwen (vliegveld, ziekenhuis, tunnels) het veiligstellen van kritische (persoonlijke)informatie en gegevens, vraagt om een schaalbare beveiligingsoplossing.

Financiele instellingen

Wij kennen de financiële sector en haar unieke protocollen en applicatie-eisen. Wij bieden oplossingen aan, duizenden bankklanten in Nederland, die speciaal ontworpen zijn voor bank locaties en/of geldautomaten.

Marine en Offshore

<span id="ms-rterangecursor-start" rtenodeid="1"></span><span id="ms-rterangecursor-end"></span>Veiligheid wordt zeer serieus genomen in deze sector, alleen het beste is goed genoeg. Marine en Offshore hebben te kampen met (beveiligings)uitdagingen waarbij men ook de strikte regelgeving na dienen te streven.

Retail

Helaas krijgt elke retailer te maken met blijvende kosten voor personeel, regelgeving en zaken als; winkeldiefstal, sweethearting, kasverschillen en agressieve klanten. Zaken die een grote impact kunnen hebben op de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Transport en logistiek

Onze op maat gemaakte, geïntegreerde (brand)veiligheidsoplossingen snel kunnen aanpassen aan veranderende situaties en regelgeving op luchthavens, zeehavens, en andere vervoersknooppunten.

VIP beveiliging

VIP beveiliging

Bent u: een vermogende particulier? Eén of meerdere luxe woonhuizen? Een waardevolle inboedel? Bezitter van kostbaarheden zoals kunst of juwelen? Dan sluit het beveiligingsconcept Security Comfort aan bij uw persoonlijke situatie!

ContactUs

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of bent u op zoek naar een specifieke oplossing?
Neem dan contact met ons op.